Részecskeszűrő kiiktatás hátrányai

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépkocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye igencsak lecsökkent

Szűrőrészecske Rezgéscsillapító - Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a gépkocsi üzemanyag fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye igencsak lecsökkent. Javaslatok a Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon. Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a fordulatszámot. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki egy új részecskeszűrő árának töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt.

Temérdeken nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel autók részecskeszűrővel vannak felszerelve. A részecskeszűrő szerepe az, hogy meggátolja a környezetroncsoló részecskék szabadon távozását. Egy kifogástalan részecskeszűrő a káros részecskék kilencven %-át képes csapdába fogni.

A részecskeszűrő tisztítja önmagát. Ámde ehhez intenzívebb fordulatszámon kell autózni hosszabb ideig. A regenerálódás folyamata elindul, a részecskeszűrőben fellelhető korom elég. A részecskeszűrő baja túlnyomórészt 160 ezer km körül mutatkozik meg. Ez leginkább a gépjármű használatától függ. Akik kifejezetten városban használják, gyorsabban szembesülnek a gonddal.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-09 13:48